top of page

FAQ

 • Gør det ondt at blive tatoveret?
  Ja, det gør nas at blive tatoveret, men ikke værre end det er til at holde ud. Smerte er også en sær størrelse og det kan variere meget fra person til person. Jeg har dog ret gode statistikker på hvor mange af dem der kommer ind af døren, som også kommer ud igen.
 • Kan du tegne en tatovering til mig?
  Jeg laver faktisk ikke andet. Alle tatoveringer jeg laver er unikke og er tegnet af mig selv. Selv helt små simple ting tegner jeg selv, således der kommer et lille "touch" af mig. Det er kikset og dårlig stil at tyvsjæle andres designs og tatoveringer.
 • Jeg aner ikke hvad jeg skal have tatoveret, hvad gør jeg?"
  No worries buddy, jeg har dig. Jeg har massere idéer til dig og skal nok hjælpe dig så du finder den rigtige tatovering. Derudover har jeg altid flere hundreder færdige tegninger i mappen nede i shoppen eller du kan kigge under "Wannado" og se om der er noget du kan li.
 • Hvornår er du på arbejde?
  Som udgangspunkt arbejder jeg 10-16 fra onsdag til lørdag, begge dage inklusiv. Men skriv gerne inden, så bestiller vi en gratis konsultation.
 • Er der kontrol med dit studie?
  Ja det er der. Vi er underlagt dansk lovgivning og er jvnf. tatoveringsloven registreret hos sikkerhedsstyrelsen, som sætter krav til indretning og hygiejne. En lov som jeg personligt er meget glad for.
 • Hvad er en konsultation?
  En konsultation er en snak om dit projekt, hvis ikke det er noget vi kan klare over mail. Det er især godt hvis det er din første tatovering. Det er selvfølgelig ganske gratis.
 • Hvad koster en tatovering?
  Prisen på en tatovering kan variere meget og afhænger af mange faktorer. Jeg kører ingen timepris, da dette hverken er til gavn for mig eller mine kunder, men tager derimod en fast pris per projekt. På den måde skal du ikke bekymre dig om hvor længe det mon tager og jeg kan koncentrere mig om det vigtige, at lave det bedst mulige resultalt. Timepris kan være misvisende, da den ikke fortæller noget om kvaliteten, det færdige produkt eller endelige pris, og favorisere langsomme tatovører. En fast pris gives gerne inden vi går igang hvis dette ønskes og prisen er inkl. alt.
 • Hvad er din mindstepris?
  Min mindstepris er 1000 kroner og den dækker en "mindre" tatovering. Er du tvivl om din tatovering kommer til at koste, så kontakt mig og jeg kan give dig et slag på tasken.
 • Hvad er inkluderet i prisen?
  Inklusiv i prisen er tegnetid, opsæting, forberedelse, tatovering mm. Prisen inkludere kort sagt alt. Vi har også kaffe ad libitum ;)
 • Hvorfor tager du et depositum ved booking?
  Jeg tager et depositum på 500kr ved tidsbestilling. Det gør jeg som en forsikring for at folk møder op, for min tegnetid og for at man optager en tid i kalenderen. Depositummet tilbagebetales aldrig, heller ikke hvis du finder ud af at du ikke vil tatoveres alligevel. Hvis du skriver inden for 48 timer af din tid, er det muligt at finde en ny dato, uden at depositummet mistes. Dette kan max gøres 2 gange.
 • Er genoptegning med i prisen?
  Der er altid en gratis optegning med i prisen, hvis dette sker inden for 4-8 uger efter udførelsen, hvis der mangler lidt farve eller helingen har været hård. Hvad du derefter udsætter din tatovering for, kan jeg ikke garantere for. Der udføres ikke gratis optegning, hvis min efterbehandlingsvejledning ikke er fulgt. Men du er velkommen til at spørge alligevel, så kan det være vi finder en løsning :)
 • Hvad koster det at stille spørgsmål?
  Det er ganske gratis, så fyr løs under "Booking"
 • Hvordan kan jeg betale?
  Mobilepay er at foretrække, men kontanter tager jeg også imod.
 • Hvor lang tid tager det at lave en tatovering?
  Det kommer meget an på størrelsen. Ved større projekter undgå da at lave for mange planer efterfølgende, da det godt kan være udmattende at blive tatoveret. Til gengæld går tiden oftest hurtigt i godt selvskab.
 • Der er gået 12 minutter og du har stadigvæk ikke svaret på min mail?
  Jeg har desværre ingen sekretær, så det kan være jeg er igang med at tatovere, har fri eller du har skrevet på mine fridage. Jeg gør dog alt hvad jeg kan for at svare så hurtigt som muligt.
 • Jeg er under 18 år, men jeg har en underskrift fra min moar, er det nok?"
  Nej. Hverken jeg eller mine kollegaer tatovere på folk under 18 år, heller ikke selvom du har en underskrift fra din mor. Du må jo heller ikke røve en bank, bare fordi din mor har skrevet under på det, vel? Men der er håb forude. Når du er fyldt 18 år, vil jeg mægtig gerne tatovere dig og du skal være hjerteligt velkommen til at kontakte mig.
 • Nej...
  Jeg laver ikke piercinger :)

Som tatovør får jeg rigtige mange spørgsmål og jeg har derfor prøvet at samle lidt sammen og forsøgt at besvare de mest hyppige.

Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte mig under "Booking" hvor jeg nok skal vende tilbage hurtigst muligt.


 

bottom of page